Arkiv

Sølvbryllup

Som vi tidligere skrev, så har vi nu lagt lidt information vedrørende sølvbrylluppet op på siden. I første omgang er det en invitationsliste, som kan ses under menu´en Sølvbryllup i venstre side og i toppen. Flere oplysninger følger senere, vi skal lige have fundet på nogle :D

7 comments to Sølvbryllup

 • Kit og Jørgen

  Hej Kære venner

  Vi glæder os til festen, sætter i en ønskeliste ind på siden eller skal vi bare bruge fantasien:)

  Mange slags venlige hilsner
  Kit og Jørgen

 • Hans Peder

  Halløj der:) Der vil blive lagt en ønskeliste ud når mor og far kommer hjem fra ferie af:D Har lige smidt dem af i lufthavnen, så nu sidder de nok og venter på flyveren:)

 • Vagn og Vivi

  Kære Jens og Randi, tusind tak for invitationen, vi glæder os meget til at komme. Vi har lige netop sparet sammen til depositum som indsættes mandag. Hvis I mangler oplysninger til hjemmesiden, kunne det passende være om vi skal afsætte hele dagen. Indtil videre har vi sat vækkeuret til kl. 05.00 den 6 marts 2010! Håber I nyder/har nydt ferien. Hilsen Vivi og 2. dæksmand.

 • jens

  Hej
  vi arbejder på at lave en ønskeliste, men hvad skal man ønske sig? andet end glade gæster og en god aften… vi finder på noget.
  og i skal ikke være her hele dagen og vi står ikke op kl 5.oo …. se på “hvor og hvornår”
  de allerbedste signhus-hilsener
  Randi og Jens

 • Jørgen og Conni

  Kære bege

  TAK for indbydelsen og jeres kreative måde at formidle på.
  I får et skriftligt svar – meget snart, i må nok se i øjenene at vi dukker op til festen.

  En flot hjemmeside – ikke mdindst et godt billede af jer – og også af den fine båd.

  Kh
  Jørgen og Conni

 • Mona og Knud

  Kære Randi og Jens.
  Hvor er vi glade for at være budt med til jeres fest. Og det var rigtig godt, at depositum først skulle betales den 1. februar … så kunne vi lige nå at få lønnen ind på kontoen. Gad vide hvad pengene går til – med jer kan man jo aldrig vide… måske går vi (gæsterne) hen og bliver udsat for noget.
  kram :o )

 • Hans og Grete

  Hej Jens og Randi.
  Tusind Tak for en super dejlig sølvbryllupsfest. Alt fra gæster til mad og underholdning var bare til UG. Vi havde en dejlig aften i festligt lag og vi håber at også I havde det.
  Vi ser frem til at møde havenisserne og Deres forældre i næste uge.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

In an effort to prevent automatic filling, you should perform a task displayed below.